WILLEMIJN EN CILIA

Willemijn Faber en Cilia Tel werkten jarenlang samen in De Vishal in Haarlem. Willemijn als artistiek coördinator en Cilia als zakelijk coördinator.

Artvark is hun nieuwe project dat de kunstenaar en de kunstliefhebber via korte lijnen met elkaar in contact wil brengen. Dus door de kosten laag te houden, voor de kunstenaar werk proberen te verkopen voor een goede prijs.

Willemijn

studeerde in 2004 af aan St.Joost in Den Bosch. In 2005 richtte ze met collega Jack Prins, Ateliers 195-197 in Heemstede op. Daarvoor ontwikkelden zij activiteiten op het gebied van beeldende kunst, literatuur, muziek en theater. In 2005 werd ze lid en vrijwilliger van De Vishal in Haarlem. Vanaf 2010 tot 2016 was ze daarnaast werkzaam als artistiek coördinator.  Van half 2013 tot 2018 was ze verantwoordelijk voor de hedendaagse kunstserie Dreefexposities van de Provincie Noord-Holland.  Artvark is de nieuwe uitdaging. Werken met kunstenaars, kunst maken, kunst kijken en verzamelen! Een leven zonder kunst is onvoorstelbaar!

Cilia

was jarenlang werkzaam in het basisonderwijs en de Automotive-sector. In 2005 begon ze bij De Vishal in Haarlem als zakelijk coördinator. Daar heeft haar interesse in kunst zich ontwikkeld tot een regelrechte passie. Een huis vol schilderijen, foto’s en beelden is het resultaat. Het verzamelen is haar in het bloed gaan zitten. Net als het kijken naar kunst. En het ontdekken van verrassende, verstorende, troostende en boeiende nieuwe werken.