Margriet van Galen

‘Berg, mens en bedrijvigheid’
De foto’s van Margriet van Galen zijn analoog gemaakt en tonen ons haar eenzame zoektochten in het ruige landschap van verschillende eilanden. Tijdens de vierde release werd haar boek Eilanden gepresenteerd. Dit schitterende kunstenaarsboek is een goede weergave is van haar prachtige oeuvre. Margriets grote liefde voor de stilte op deze eenzame, afgelegen eilanden bepaalde haar keuze voor het onderwerp van dit boek dat met een speciale editie-foto in zeer beperkte oplage zal verschijnen.

Dit boek is als speciale editie met foto voor Artvark beschikbaar:

Boek en foto ‘Berg, mens en bedrijvigheid’
Techniek: digitale print
Formaat: 24 x 18 cm
Oplage: 10

Oningelijst: € 75,-
Indicatie inlijsten € 55,-

Klik op de foto voor vergroting.

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling worden boek en foto vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het opplakken wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto en het boek thuis en kunt hem zelf laten inlijsten of opplakken. Wil je dat wij dat voor je doen,  geef dat dan aan op het bestelformulier, dan nemen wij contact met je op.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.