Marcella Kuiper

Marcella Kuiper _Dwaallichtje

 

Marcella Kuiper volgde een opleiding aan de kunstacademie in Den Haag. Ze maakt site-specific video installaties die een symbiose aangaan met de ruimte waarin het plaatsvindt. In haar werk gaat het om energie die ze vertaalt in beweging en licht. Want alles is beweging en licht is de reflectie van haar imaginatie.

We willen al tijden het videowerk van Marcella Kuipers brengen. Dat kan nu op een esthetische manier d.m.v. een fantastische nieuw ontwikkelde beelddrager, de ‘Beam’. Dit innovatieve product is recent d.m.v. een kickstarter-campagne ontwikkeld door een groep jonge Nederlandse designers.

Marcella ging aan de slag met een Beam en maakte voor de expositie ‘Stripped’ een intrigerende video en voor de Artvark-editie een combinatie van 3 filmpjes:  3 art-video’s die samen € 150,- kosten. Ze komen binnenkort in de Art-Video-Library maar zijn hier op de site moeilijk te tonen.

Voor meer informatie, vul onderstaand formulier in!

De BEAM: te gebruiken als lamp, beamer, om films te bekijken, te gamen, etcetera.
De BEAM: te gebruiken als lamp, beamer, om films te bekijken, te gamen, etcetera.

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie-aanvraag video’s
Hier graag aangeven welke informatie je wilt. Helaas kunnen de video's niet op deze site getoond worden. Maar als je interesse hebt, kunnen we een preview regelen.