Ellis Faas

  • Red Lash
  • Tess

 

Ellis Faas is een bekende Nederlandse visagiste, door Vogue ooit  ‘één van de invloedrijkste van deze generatie’ genoemd.
Daarnaast heeft ze een eigen make-up lijn, alleen getest op modellen (dus proefdier vrij). Voor haar werk maakt ze zelf bijzonder mooie foto’s die het type “promotie-materiaal” ver overstijgen. Ze kunnen wat ons betreft Kunst genoemd worden.

 

De 3 edities die Ellis Faas voor Artvark beschikbaar stelt heten Tess, Lipdrip en Red Lash

Lipdrip en Tess:

Techniek: digitale print op dibond
Formaat: 42 x 29,7 cm
Oplage: 10

Onopgeplakt: € 395,-
Indicatie Opplakken op diabond (met ophangsysteem): € 35,-

Red Lash:

Techniek: digitale print op dibond
Formaat: 21 x 29,7 cm
Oplage: 10

Onopgeplakt: € 295,-
Indicatie Opplakken op diabond (met ophangsysteem): € 35,-

Klik op de foto voor vergroting.

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het opplakken wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten of opplakken. Wil je dat wij dat voor je doen,  geef dat dan aan op het bestelformulier, dan nemen wij contact met je op.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.