Daphna Laurens

Daphna Laurens is het Nederlandse design-duo Daphna en Laurens die hun studio in Eindhoven hebben. Hun ambitie is om toegepaste en schone kunsten samen te brengen. De studio werkt aan het ontwerp van zowel poëtische als rechtlijnige industrieel gefabriceerde producten, streeft ernaar ogenschijnlijk moeiteloze kwaliteit te creëren en houdt er niet van artistieke compromissen te sluiten.

“We love the Dutch word ‘vormgever’, literally a person who gives shape. Giving shape to thoughts, objects, products and spaces is what we do”.

Artvark mag 2 werken van Daphna Laurens verkopen:

Karaf plus 4 glazen (blauw of doorzichtig) uit de Esprit-serie

Deze glas-serie “Esprit” werd ontworpen voor de Dutch Design Week van 2013 in Eindhoven. Door de traditionele bodem van een wijnfles te vergroten gebruikt “Esprit” simpelweg wat al bestaat om meer betekenis te geven aan het materiaal en de vorm.

Techniek: handgeblazen glas (door de Tsjechische glasmeester Ajeto)
Karaf: 1,4 liter
Glazen: 275 ml
Ontwerp: Daphna Laurens
Prijs:  doorzichtige set € 175,- (nog 2 sets beschikbaar)  blauwe set € 225,- (laatste set)

Vaas Disko met metalen rand

Glas gecombineerd met geanoniseerd aluminium is de basis van deze vaas. Het combineren van industrieel gefabriceerde en ambachtelijke mondgeblazen componenten resulteert in een unieke vaas. De schijf voegt een extra dimensie toe aan de vaas en vormt een kleurrijke ‘achtergrond’ voor een bloemboeket.

Techniek: geblazen glas en aluminium
Hoogte: +/-  25 cm
Kleuren: rood met rode schijf (Disko 1), bruin met gouden schijf (Disko 2), zwart-groene met zwarte schijf (Disko 3)
Ontwerp: Daphna Laurens
Prijs: € 169,-

 

Klik op de foto voor vergroting.

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaan we bestellen. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.