ACTIVITEITEN AGENDA

DE AANKOMENDE ARTVARK-ACTIVITEITEN:

 

Pop-up evenementen, bezinning en vijfde release:

Na een zeer succesvolle vierde release en een artist-talk van Alexander Reeuwijk met Anouk Rosenhart, bezinnen we ons nu op de kunstenaars voor de 5e release. In juni nemen we afscheid van de eerste selectie Artvark-kunstenaars. Voor die tijd zullen we onze leden nog in de gelegenheid stellen hun werk aan te schaffen. Daarna gaan de resterende edities terug naar de kunstenaars. De werken van deze kunstenaars en van alle andere Artvark-kunstenaars, vind je hier. Ook de laatste edities zijn inmiddels op de site te vinden!

Verder zijn we bezig met de voorbereiding van een atelierbezoek / workshop. En wellicht ook enkele pop-up evenementen in Amsterdam en Haarlem. Daarover later meer. Houd de nieuwsbrieven in de gaten!

In de galerie Kruis-weg68 loopt momenteel de wonderschone expositie van Jan Willem Post (die we samen met Joke Stoute en Michel Overbeeke, eigenaren van de galerie, hebben geïnitieerd). Deze tentoonstelling (met zeer betaalbaar werk) is nog tot en met zaterdag 26 maart te zien.

Werk van Jan Willem Post bij Kruis-weg68


De art-video-library
loopt helaas wat averij op. De beloofde feestelijke kick-off in maart is gecanceld omdat onze partner Beam stopt met de productie van de Beam. Dat betekent dat wij naar andere wegen moeten zoeken om de art-video’s te verhuren. Of dat gaat lukken en hoe is nu nog onduidelijk. Onze andere partner, het Eye Film museum denkt mee, maar vooralsnog hebben we geen kant en klare oplossing.