Sanne Wolthaus

  • Mute #1
  • Mute #3

 

Sanne Wolthaus (1989) werkt en woont in Breda, Nederland. Ze studeerde in 2009 af als grafisch ontwerper op het Grafisch Lyceum, Rotterdam. Daarna deed ze de Kunstacademie en Fotoacademie Amsterdam, waar ze in 2015 afstudeerde  met het door haarzelf uitgegeven boek “Mute”.

Haar passie voor de fotografie is de laatste paar jaar gegroeid. Haar ervaringen, drijfveren en pijn zijn belangrijke uitgangspunten in haar fotografie en leveren de inspiratie voor haar foto’s. Fotografie is als een dagboek voor haar; het maakt haar mogelijk te uiten wat ze te moeilijk vindt om in woorden uit te drukken. Ze gebruikt (zelf)portretten maar ook symbolische en abstracte foto’s om zichzelf uit te drukken en om haar verhaal universeel te maken.

In 2015 werd ze genomineerd voor NEW Dutch photography talent 2016, wat resulteerde in een tentoonstelling en haar foto’s in het NEW-book. Vervolgens had ze verschillende internationale groepsexposities en een publicatie in het Musée Magazine. In april 2016 volgde ze een masterclass bij Antoine D’Agata in Georgië, wat resulteerde in haar nieuwe project ‘Prey’.

De 3 edities die Sanne Wolthaus voor Artvark beschikbaar stelt komen uit de serie Mute.

Mute #1, Mute #2 en Mute #3:

Techniek: digitale print op Hahnemuller
Formaat: 43 x 30 cm (Mute #1), 30 x 41 cm (Mute #2) en 45 x 30 cm (Mute #3)
Oplage: 7

Onopgeplakt: € 299,-
Indicatie Opplakken op diabond (met ophangsysteem): € 35,-

Klik op de foto voor vergroting.

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het opplakken wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten of opplakken. Wil je dat wij dat voor je doen,  geef dat dan aan op het bestelformulier, dan nemen wij contact met je op.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.