Sanne Kabalt

zoekt in haar foto’s en video’s naar wat niet direct zichtbaar is, zoals angst en verlangen. Waar overlappen die? Hoe breng je bijvoorbeeld gevoelens en herinneringen in beeld? Ze kiest bij de werken die ze hier presenteert voor transparante foto’s om dat onderzoek vorm te geven. Op dit moment is ze resident in het Vijfde Seizoen, een atelierwoning op het terrein van de psychiatrische instelling Altrecht in De Dolder. Professionele kunstenaars wonen en werken er één seizoen en maken samen met patiënten en medewerkers van de instelling een nieuw werk.

De editie die Sanne Kabalt voor Artvark maakte is: Recollection (fade)

Materiaal: C-print op Duraclear op glas
Formaat: 21×26,25 cm (print: 10,16 x 12,7)
incl. ophangsysteem
Oplage: 25

Prijs € 493

 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.

 

Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.