Pascal Smelik


studeerde in 2009 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zijn ontwerpen werden genomineerd voor de Piet Bakker Award en de Talent Design Award. Hij is onderzoeker van vormen en materialen en dit maakt elk ontwerp uniek. Hij exposeerde in binnen- en buitenland. Voor Artvark maakt hij een bijzondere lamp en een wandobject.

De editie die Pascal Smelik voor Artvark maakt bestaat uit de eerste 20 handgemaakte uitvoeringen van zijn Breastlight. Hierna gaat Smelik onderzoeken of de lamp in productie genomen kan worden.

Breastlight

Materiaal: eikenhout, koper, porselein en beton
Oplage: 20 UITVERKOCHT.

Er wordt onderzocht of er een nieuw exemplaar in de verkoop komt.

Prijs € 395

 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en de leveringstijd. Omdat de lamp nu nog compleet met de hand gemaakt en in elkaar gezet wordt, kan dat een aantal weken duren. Hij wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.