Maartje Blans

Maartje Blans is geboren in Nederland (1975) en heeft inmiddels in New York en Beijing gewerkt. Sinds 2013 heeft ze een studio in Haarlem.

Haar werk toont haar fascinatie voor leegte, tijdelijkheid, vluchtigheid, schoonheid en verval. Er zijn vaak meerdere lagen zichtbaar waar de toeschouwer zelf zijn fantasie de vrije loop kan laten.

De werken die Maartje voor Artvark maakten zijn een reflectie op de voormalige functie van de expositieruimte waar ze voor het eerst getoond werden, Castellvm Aqvae, reinwaterkelder behorende bij het zuiveringsgebouw van de Amsterdamse Waterleiding. Er zijn 4 verschillende werken:

  • 1a (blauw groot)  Z.T., 6 varianten mogelijk, unica, 23×17 cm zonder passe-partout en lijst. Met: 31,5×26 cm   Prijs: 495 incl. lijst
  • 1b ( blauw klein) Z.T., 4 varianten mogelijk, unica, 10×10 cm zonder passe-partout en lijst. Met: 18×18 cm     Prijs: 395 incl. wit of houten lijstje
  • 2 (wit groot) Z.T., 3 unica, 28×20 cm zonder passe-partout en lijst. Met: 42×32 cm  Prijs: 535 incl. lijst
  • 3 (wit klein) Z.T,  unica, totale oplage 7, 13,3×13,5 cm zonder passe-partout en lijst. Met: 22×22 cm   Prijs: 425 incl. lijst

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.

 

Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.