Maartje Blans – servies

 

 

Voor het diner dat Artvark samen met Restaurant Staal in juni 2017 in Castellvm Aqvae organiseerde, ontwierpen we in samenwerking met Maartje Blans een servies. De basis is het Skyn-servies van Ikea dat gemaakt is van bone-china en schitterend vormgegeven.

De lijn-tekeningen van Maartje Blans worden via een transfer op de servies-delen aangebracht waarna het porselein in een keramiek-oven in 8 uur opnieuw gebakken wordt. De tekeningen zijn daardoor slijtvast in het glazuur verankerd. Het servies kan eventueel in de afwasmachine, maar dan treedt op de duur wel wat slijtage van  de tekeningen op.

De delen van het servies zijn nu ook nog te bestellen. Heel mooi om bewerkte met onbewerkte delen van het servies te combineren.

Serviesdelen:

Bordje – diameter 22 cm:                                               € 19,95
Bord – diameter 28 cm:                                                  € 26,95
Diep bord – diameter 24 cm:                                         € 24,95
Platte schaal – diameter 32 cm:                                    € 54,95
Serveerschaal (kommetje) – diameter 7 cm:              € 9,95
Serveerschaal (soepkom)- diameter 16 cm:              € 24,95
Theekopje helaas niet meer beschikbaar

 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Omdat er een oven voor gestookt moet worden, kan de leveringstijd wat langer zijn, houd daar rekening mee! Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
Bestelformulier servies
Hier graag aangeven welke serviesdelen je wilt bestellen en de aantallen. Het servies wordt op bestelling gemaakt, dus er gaat enige tijd overheen voordat het klaar is. We houden je via een mail op de hoogte.