Louise de Haan

 

Louise de Haan, fotograaf,  is er goed in om ruimtes die je niet kunt zien ervaarbaar te maken. Zij hanteert een verbeelding die in allerlei opzichten veel te raden overlaat en als je daar eenmaal aan begint, doe je de ene ontdekking na de andere.

Door naar haar werk te kijken zet je een ontraadseling in werking. Ze bevestigt je vermoedens niet, maar ze stelt ze op zo’n manier aan de orde dat je ze zelf als een gedachteloop na kunt volgen. In haar werk kun je een hoek om. Je weet niet wat er te zien is, maar het omslaan van die hoek is de consequentie van de gedachte die je ten einde wilt voeren.

 

Louise maakte voor Artvark 3 edities:

Doorgang I (oplage 7)   47×30 cm   € 300,- inclusief opplakken op aluminium
Doorgang II (oplage 7)  30×30 cm   € 275,- inclusief opplakken op aluminium
Doorgang III (oplage 7) 40×30 cm   € 300,- inclusief opplakken op aluminium

Klik op de foto voor vergroting en naam

 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het opplakken wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten of opplakken. Wil je dat wij dat voor je doen,  geef dat dan aan op het bestelformulier, dan nemen wij contact met je op.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.