Ilco Louis

  • Whois afraid #5
    Whois afraid #5
  • Whois afraid #5
    Whois afraid #5

 

studeerde in 2014 af aan de fotoacademie in Rotterdam. Zijn werk was o.a. te zien in de tentoonstelling Generation ’16. Hier werd het werk getoond van 16 opkomende kunstenaars die in de afgelopen 18 maanden afstudeerden in Nederland. Ilco Louis mixt in zijn werk oude technieken, zoals het gebruik van glasnegatieven, met digitale bewerkingen. Hiermee ontwikkelt hij een sterk eigen beeldtaal.

De editie die Ilco Louis voor Artvark maakte komt uit de serie Whois afraid.
Het is een onderzoek van het doek who’s afraid of red yellow and blue door Barnett Newman, in 5 stappen. Deze foto is stap 5: Terug naar het abstract expressionisme.

Techniek: Drie analoge middenformaat zwart/wit negatieven gedigitaliseerd en digitaal gemonteerd tot één kleurenbeeld (RGB methode), pigment print.

Formaat: 30 x 30 cm incl. 2cm witrand
Oplage: 25

Zonder lijst € 345,-
Wit gelakte houten lijst ongeveer € 80,-

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.

 

  • Het inlijsten wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten. Dit kan bij je eigen lijstenmaker of wij kunnen hem voor je laten inlijsten. Geef aan in het bestelformulier waar je voor kiest, dan sturen wij je een exacte prijsopgave van de lijst door.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.