Henriëtte van ’t Hoog

 

De geometrisch abstracte werken van Henriëtte van ’t Hoog brengen je vaak letterlijk uit je evenwicht. Ze speelt met het perspectief van kubus-achtige vormen, met de ruimtelijkheid,  de binnen- en buitenkant, de kleur en het licht.

Doe je een stap opzij, dan verandert de vorm en kantelt het perspectief van de objecten. De reflecterende verf op de achterkant van de werken werpt zijn kleur op de muur en voegt nog meer gelaagdheid toe. Henriëtte maakt naast de objecten ook grote installaties en gelaagde aquarellen.

Voor Artvark maakte Henriëtte 5 unica van hetzelfde formaat. De gebruikte materialen variëren, maar hebben allemaal papier en karton als basis. Drie van de 5 werken zijn al verkocht, maar kunnen nabesteld worden. Zie de laatste 2 foto’s hieronder voor een idee hoe ze eruit kunnen zien maar het is aan de kunstenaar wat de uiteindelijke kleur-combinatie te bepalen .

Techniek: wandobjecten
Formaat: variërend, maar ongeveer 10 a 15 cm
Oplage: 10 unica

Prijs: van € 75,- tot € 150,- (afhankelijk van gebruikte materiaal)

Klik op de foto voor vergroting

Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.