Gosia Kalisciak

Angst
 Gosia Kalisciak:

“Het ontwerpen en fabriceren van ruimtelijke objecten en fotografie zijn mijn grote passie. Mijn streven is om deze disciplines in mijn vrije werk te combineren, zodat een ruimtelijke fotografische vorm ontstaat. Mijn thema’s zijn meestal geïnspireerd of gebaseerd op emoties, kwetsbaarheid, dromen en verlangen. Het werk als docent geeft me voldoening en plezier om mijn passie over te brengen op mensen en te zien dat zij hierdoor gemotiveerd worden zelf beeldend bezig te zijn”.

De 3 edities die Gosia voor Artvark beschikbaar stelt zijn 2 drieluiken en 1 tweeluik.

Angst (drieluik)    

Techniek: digitale print
Formaat: 58,5 x 17 cm
Oplage: 7

Overgave (drieluik)  

Techniek: digitale print
Formaat: 58,5 x 14 cm
Oplage: 7

Loslaten (tweeluik)

Techniek: digitale print
Formaat: 58,5 x 19,5 cm
Oplage: 7

Oningelijst: € 325,-
Indicatie inlijsten in baklijstje zonder glas: € 75,-

Klik op de foto voor vergroting.

 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het opplakken wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten of opplakken. Wil je dat wij dat voor je doen,  geef dat dan aan op het bestelformulier, dan nemen wij contact met je op.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.