Eva de Mulder

  • Inside Out #2
    Inside Out #2
  • Inside Out #12
    Inside Out #12
  • Inside Out #6
    Inside Out #6

Eva de Mulder (1974) is een Nederlands fotograaf die in Brooklyn (New York) woont.

Het project ‘inside out’ gaat over het verenigen van twee werelden die altijd met elkaar botsen: verstand en emotie. En het bestrijden van die verwarrende tegenstellingen in en buiten mezelf. Een pijnlijk gevecht, maar het bevrijdt me tegelijkertijd. Het maakt me kwetsbaar en ook sterk.

 

Door letterlijk twee beelden te verenigen, forceer ik een verbinding tussen hoofd en hart. De ruimte die tussen de twee beelden openblijft is de speeltuin voor het licht. Afhankelijk van dat licht, heeft de voorste foto een effect op de achterste foto en haar omgeving. Elke keer als het licht verandert, is het effect weer anders. Net zoals in het gewone leven, waar je omgeving (opvoeding, sociale verwachtingen en vooroordelen) zorgt dat je verstand je emoties beïnvloedt en andersom. Dat maakt ons tot wie we zijn, hoe we ons als mens gedragen en hoe we verschillende keuzes maken in verschillende fases van ons leven.

Ik geloof dat er altijd meer dan één dimensie is in elke situatie. Met mijn werk wil ik mensen aan het denken zetten over die rol van verstand en emotie in hun leven. En het effect dat dat heeft op de omgeving van die twee werelden.

De 3 edities die Eva voor Artvark beschikbaar stelt komen uit de serie Inside out. Het is een Barytaprint op dibond met ervoor een foto op plexiglas (4mm). De foto bestaat dus uit 2 lagen.

Inside Out #12

Techniek: Barytaprint op dibond en foto op plexiglas (4mm)
Formaat: 45 x 32 cm
Oplage: 6

Inside Out #2

Techniek: Barytaprint op dibond en foto op plexiglas (4mm)
Formaat: 45 x 42 cm
Oplage: 6

Inside Out #6

Techniek: Barytaprint op dibond en foto op plexiglas (4mm)
Formaat: 45 x 37 cm
Oplage: 6

Prijs: € 495,-

Klik op de foto voor vergroting.

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.