Emmanuel Gatti

 

woont en werkt in Parijs. Hij combineert, net als Ilco Louis, oude en nieuwe technieken. Hij mengt bijvoorbeeld grafiek met fotografie in een door hem zelf ontwikkeld procedé. Gatti maakt o.a. gravures die zijn gedachtewereld combineert met de werkelijkheid. Zijn landschappen zijn doorgaans verlaten, maar in zijn recente werk verschijnen mensen. In de Artvark-editie zien we twee meisjes in de Parijse metro.

De editie die Emmanuel Gatti voor Artvark maakte is een foto-gravure (een foto die via een transfer omgezet is in een gravure).

Zonder Titel
Formaat 60 x 80 cm (afbeelding 24 x 13 cm)
Materiaal: Transfert photogravure sur ‘paper Vieil Hollande – 300 gr.
Oplage: 25

Zonder lijst € 400,-
Houten baklijst ongeveer € 80,-

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het inlijsten wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt het werk thuis en kunt het zelf laten inlijsten. Dit kan bij je eigen lijstenmaker of wij kunnen hem voor je laten inlijsten. Geef aan in het bestelformulier waar je voor kiest, dan sturen wij je een exacte prijsopgave van de lijst door.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.