Billy und Hells

Billy und Hells in Castellvm Aqvae

 

Billy und Hells is de naam van het fotografenduo Anke Linz (1965) en Andreas Oettinger (1963). Ze wonen in Berlijn en zijn partners in werk en persoonlijk leven. Aanvankelijk werkten ze in de modefotografie, geïnspireerd door mensen als Helmut Newton.

Zij ontdekten dat een combinatie van een zwart-wit-dia van een kleurnegatief, samen met de kleurenfoto een prachtige effect opleverde met een hoge verzadiging. Dit werd kenmerkend voor hun latere oeuvre.  Sinds ze in 2000 begonnen met het maken van vrij werk, exposeren ze over de hele wereld. Van Tokyo tot Berlijn. Maar ook in het Gemeentemuseum in Den Haag en de National Portrait Gallery in London.

Cuba, collage (elke foto heeft een andere collage)
oplage 10     30×40 cm (excl. lijst)       € 500,-  exclusief lijst (indicatie lijst: € 75,-)

Rings
oplage 10    27×40 cm (excl. lijst)        € 400,-  exclusief lijst (indicatie lijst: € 75,-)

Painted Sun
oplage 10   58×40 cm (excl. lijst)         € 750,-   exclusief lijst (indicatie lijst: € 100,-)

Drieluik                                                  € 1450,-   exclusief lijsten

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
  • Het opplakken wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten of opplakken. Wil je dat wij dat voor je doen,  geef dat dan aan op het bestelformulier, dan nemen wij contact met je op.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.