ART-VIDEO-LIBRARY EN BEAM !

beam1


Update: helaas heeft Beam (1 van onze 2 partners) besloten geen nieuwe versie van de Beam te gaan maken. Dat betekent dat ons belangrijkste middel om video-art voor particulieren beschikbaar te maken binnenkort niet meer verkrijgbaar is. Wij hebben besloten de Art-Video-Library voorlopig even on-hold te zetten totdat we een andere drager vinden.  


Onlangs is Artvark een veelbelovende en super-spannende samenwerking aangegaan met de designers van BEAM. Zij hebben de alom bekende beamer getransformeerd tot een multi-purpose designproduct dat in elke huiskamer een stijlvolle toevoeging is. Met het uiterlijk van een lamp en passend in elke normale fitting is dit product op veel plekken toepasbaar. Daardoor is het nu mogelijk om thuis of in zakelijke omgeving te genieten van video-art zonder opstelling van een enorme toren aan apparatuur. En dat is precies waar wij al lang naar op zoek waren: een esthetische en makkelijke manier om de schitterende video’s die kunstenaars maken ook thuis te kunnen tonen!

De Amerikaanse vlogger Unbox Therapie die online gadgets uitpakt en bespreekt maakte het volgende filmpje over de Beam.

Beam_Action-1024x688

We hebben de Beam met schitterend werk van Marcella Kuiper in de expositie Stripped 5 weken getoond in de galerie. En zelfs 4 Beams tijdens de derde release in Castellvm Aqvae en het afsluitende diner dat door 60 man bezocht werd. De reacties waren zeer positief en de eerste exemplaren zijn al door kopers in gebruik!

Inmiddels is de Art-Video-Library online gegaan met de eerste groep video’s. Die library is compatible met de BEAM. En hopelijk binnenkort ook voor andere soorten beamers en media.  De library kreeg een extra boost door de samenwerking met het Eye Filmmuseum die een fantastische collectie art-video’s heeft. Vanaf 1 november 2017 is het dus mogelijk om art-video’s te huren via de library voor een zeer schappelijke prijs. Neem een kijkje!

Uniek selling points van de BEAM:
– de Beam wordt uitgerust met een speciale art-app voor de art-video’s
– geluidloos (geen gezoem van koelen) en zeer licht van gewicht
– ledlamp met levensduur van 20.000 uur
– past in elke normale fitting
– draadloos bedienbaar (via app op de smartphone e.d.)
– hip en strak design met het uiterlijk van een lamp.
– aan te vullen met een standaard waardoor hij op nog meer plekken kan worden gebruikt.
– perfecte back-office voor alle vragen van gebruikers.

Gebruiksmogelijkheden o.a.:
video-art
– internet
– Netflix
– films kijken
– gamen
– persoonlijke foto-library streamen
– geschikt voor alle apps
– persoonlijke boodschappen, tekst
– presentaties
– lamp met dimmer

Beam_Fixture_Light-1024x1024

De designers van BEAM hebben een zeer succesvolle campagne op kickstarter gehad. Deze werd ver overtekend waardoor de BEAM kon worden ontwikkeld. Intussen is de verkoop wereldwijd van start gegaan. De reacties zijn heel positief en er zijn in korte tijd al vele duizenden exemplaren verkocht aan retailers, particulieren en bedrijven.

In combinatie met de films uit de art-video-library kan de Beam een verrassende verrijking van je interieur zijn. Laat een meisje over de eettafel wandelen of projecteer een bloemenzee op je plafond! De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Artvark is een officiële dealer van de Beam en alle garanties en services (back-office voor vragen) zijn vanzelfsprekend van toepassing.  Maar bestel je de Beam bij ons, dan krijg je de Beam-Your-Art-app en eerste art-video erbij cadeau!

Beam: € 299,-
Standaard: € 179,-
Samen: € 399,-

Op 1 november 2017 zijn we live gegaan met de art-video-library. Dus je kunt nu de site www.art-video-library.com bezoeken en art-video’s huren voor je Beam. Ben je geïnteresseerd in de Beam / Art-Video-Libray of ben je zelf videokunstenaar en wil je deelnemen, stuur dan een mail naar info.artvark@gmail.com

Bestelformulier BEAM
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt in Haarlem of Amsterdam.