Anouk Rosenhart

De jonge kunstenaar Anouk Rosenhart heeft haar opleiding in Italië gevolgd om zich te bekwamen in het maken van mozaïek-werk. Haar ontwerpen zijn fris en van een bijzondere schoonheid.  Haar vernieuwende benadering van een eeuwenoud ambacht levert zeer interessant werk op.

Anouk is gediplomeerd in Romeins, Byzantijns, modern en hedendaags mozaïek, maar in haar huidige werk bezig met abstracte mozaïekkunst die ze samenstelt met marmer, glasmozaïek, plastic, papier etcetera.

“Ik laat me inspireren door beelden, patronen, ritmes, lijnen, golven en vormen die ik tegenkom of in mijn hoofd heb. De Zero beweging is een inspiratiebron omdat hun ideeën over reliëf, structuur, beweging, licht en schaduw sterk overeenkomen met de eigenschappen van mozaïek.

De continue stroom van beelden kunnen voor een warboel zorgen in mijn hoofd. Om orde in de chaos te creëren heb ik een voorliefde voor overzicht, regelmaat en structuur. De eenvoud is puur en rustgevend. Abstract, minimalistisch en monochromatisch zijn kenmerken van mijn werk”.

Voor Artvark maakte Anouk een tweede serie bestaande uit 8 unica van hetzelfde formaat. De gebruikte materialen variëren (steen papier of marmer).

Techniek: mozaïek
Formaat: 30 x 25 cm
Oplage: 5 unica

Prijs: € 190,-

Klik op de foto voor vergroting 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling wordt het werk vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.
Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.