Yung Cheng Lin / 3cm

is een Taiwanese art-director en fotograaf. Zijn werk is surrealistisch, vervreemdend, spannend en mysterieus. Werkelijkheid en verbeelding lopen in elkaar over. Zijn foto’s zijn vaak verstild, geënsceneerd, en roepen soms sterke emoties op. Licht en schaduw spelen een belangrijke rol. Hij hanteert de artiestennaam 3 cm. Volgens Yung Cheng Lin slaat die naam op de afmeting van zijn ogen.

 

De editie die 3cm voor Artvark maakte heet Red of Faith.
Oplage: 25
Materiaal: Print op Ultra Smooth Fine Art Paper
Formaat: 21×14,8 cm
Zonder lijst € 200,-
Perpex baklijst ongeveer € 75,-
Houten lijst ongeveer € 39,-

 

Let op:

  • Na bestelling ontvang je een email met de betalingsgegevens en levertijd thuis. Na betaling gaat de kunstenaar het werk produceren. Het wordt vervolgens met een factuur bij je thuis bezorgd. Bezorgkosten zijn voor jou, maar als je het werk in Haarlem of Amsterdam wilt ophalen kan dat zonder extra kosten.

 

  • Het inlijsten wordt niet door Artvark gedaan. Je ontvangt de foto thuis en kunt hem zelf laten inlijsten. Dit kan bij je eigen lijstenmaker of wij kunnen hem voor je laten inlijsten. Geef aan in het bestelformulier waar je voor kiest, dan sturen wij je een exacte prijsopgave van de lijst door.

 

Bestelformulier kunstwerk
Hier graag aangeven of je het werk wilt laten bezorgen of zelf ophaalt. Als je een prijsopgave van inlijsten via Artvark wilt, geef dat dan ook hier aan.