WILLEMIJN & CILIA

 

Willemijn Faber en Cilia Tel werkten jarenlang samen in De Vishal in Haarlem, respectievelijk als artistiek en zakelijk coördinator.

Artvark is hun nieuwe project dat de kunstenaar en de koper via korte lijnen met elkaar in contact wil brengen. Geen strijkstok, geen investeringen, maar via voorintekening voor de kunstenaar werk proberen te verkopen voor een goede prijs.

Willemijn
studeerde in 2004 af aan St.Joost in Den Bosch. In 2005 richtte ze met collega Jack Prins Ateliers 195-197 in Heemstede op, met activiteiten op het gebied van beeldende kunst, literatuur, muziek en theater. In 2005 werd ze lid en vrijwilliger van De Vishal in Haarlem. Vanaf 2010 tot 2016 was ze daar werkzaam als artistiek coördinator.  Sinds half 2013 is ze verantwoordelijk voor de hedendaagse kunstserie Dreefexposities van de Provincie Noord-Holland.  Artvark is de nieuwe kunst-uitdaging. Werken met kunstenaars, kunst maken, kunst kijken en verzamelen: een leven zonder kunst is onvoorstelbaar!

 

Cilia
was jarenlang werkzaam in het basisonderwijs en de Automotive-sector voor ze in 2005 bij De Vishal in Haarlem begon als zakelijk coördinator. Daar heeft haar interesse in kunst zich ontwikkeld tot een regelrechte passie. Een huis vol schilderijen, foto’s en beelden is het resultaat. Het verzamelen is onontkoombaar geworden. Net als het kijken naar kunst; het ontdekken van verrassende, verstorende, troostende en boeiende nieuwe werken.