LAATSTE NIEUWSBRIEF

'Berg, mens en bedrijvigheid' door Margriet van Galen

Op 10 en 11 februari had de vierde release van Artvark in Castellvm Aqvae plaats. De laatste nieuwsbrief gaf daar informatie over: nieuwsbrief 01-2018

Artvark-Leden ontvangen What The Vark?, de nieuwsbrief met vooraankondigingen, aanbiedingen en activiteiten. Wil je die ook ontvangen, word dan lid!

***************************************************************

ARCHIEF:

 • 1 en 9 juli 2017: Derde release nieuwe edities Bijna een jaar geleden werd Artvark zichtbaar voor de buitenwereld met de eerste release van vijf kunstenaars en één designer in Castellvm Aqvae.Inmiddels is de derde release geweest. En we waren superblij dat dit weer bij Harry en Corrie Swaak in Bloemendaal mocht plaatsvinden! Met als afsluiting een diner met meer dan 60 gasten! Kunstenaars 3e release:
  1. Marcella Kuiper (video-art),
  2. Billy und Hells (fotografen-duo uit Duitsland dat inmiddels een behoorlijke naam heeft, maar speciaal voor Artvark een betaalbare editie heeft gemaakt > foto hierboven),
  3. Joke Hak (met een serie getekende unica,),
  4. Louise de Haan (fotograaf),
  5. Maartje Blans (zij maakte voor Artvark een serie unica en ontwierp het nieuwe servies dat op 09 juli bij het diner gebruikt werd).
 • Op 26 en 27 november 2016:  de tweede release in Castellvm Aqvae te Bloemendaal met 5 nieuwe kunstenaars (die ieder 3 edities voor Artvark maakten) en nieuw design. Hier zie je alle kunstenaars die Artvark nu vertegenwoordigt.
 • Juni 2016: Wil je een impressie van de kick-off van Artvark zien in juni 2016, klik dan hier. (met dank aan Yara InMedia)