NIEUWS EN ACTIVITEITEN

 

De eerstkomende activiteit van Artvark is

TRACES – SOLO MAARTJE BLANS –7 september t/m 6 oktober 2018

TRACES geeft een overzicht van haar twee- en driedimensionale werk.

Traces: 7 september tot en met 6 oktober 2018
Locatie: Kunsthandel Kruis-Weg68, Kruisweg 68 Haarlem (2 min. vanaf het station)
Opening: 7 september 2018 om 16.00 uur
Te bezoeken op donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur
Artist-talk: datum volgt z.s.m.

Lees meer hier

Tot 1 september is in KRUIS-WEG68 nog de Zomerexpositie Objectief/Subjectief te zien op de zaterdagen.

Voor meer informatie lees hier

 

Tot Op 15 oktober 2018 zal de release van twee nieuwe Artvark-kunstenaars plaatsvinden. Houd de datum vrij!

***************************************************************

ARCHIEF:

 • WEG-WEZEN: de ééndaagse kunstverkoop in Kunsthandel Kruis-Weg68 op 6 mei 2018 was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar! Lees meer….
 • Na een zeer succesvolle vierde release en een artist-talk van Alexander Reeuwijk met Anouk Rosenhart, bezinnen we ons nu op de kunstenaars voor de 5e release. In juni nemen we afscheid van de eerste selectie Artvark-kunstenaars. Voor die tijd zullen we onze leden nog in de gelegenheid stellen hun werk aan te schaffen. Daarna gaan de resterende edities terug naar de kunstenaars. De werken van deze kunstenaars en van alle andere Artvark-kunstenaars, vind je hier. Ook de laatste edities zijn inmiddels op de site te vinden!
 • Op 10 en 11 februari 2018 had de vierde release van Artvark in Castellvm Aqvae plaats. Deze nieuwsbrief gaf daar informatie over: nieuwsbrief 01-2018
 • De art-video-library loopt helaas wat averij op. De beloofde feestelijke kick-off in maart is gecanceld omdat onze partner Beam stopt met de productie van de Beam. Dat betekent dat wij naar andere wegen moeten zoeken om de art-video’s te verhuren. Of dat gaat lukken en hoe is nu nog onduidelijk. Onze andere partner, het Eye Film museum denkt mee, maar vooralsnog hebben we geen kant en klare oplossing.
 • 1 en 9 juli 2017: Derde release nieuwe edities Bijna een jaar geleden werd Artvark zichtbaar voor de buitenwereld met de eerste release van vijf kunstenaars en één designer in Castellvm Aqvae.Inmiddels is de derde release geweest. En we waren superblij dat dit weer bij Harry en Corrie Swaak in Bloemendaal mocht plaatsvinden! Met als afsluiting een diner met meer dan 60 gasten! Kunstenaars 3e release:
  1. Marcella Kuiper (video-art),
  2. Billy und Hells (fotografen-duo uit Duitsland dat inmiddels een behoorlijke naam heeft, maar speciaal voor Artvark een betaalbare editie heeft gemaakt > foto hierboven),
  3. Joke Hak (met een serie getekende unica,),
  4. Louise de Haan (fotograaf),
  5. Maartje Blans (zij maakte voor Artvark een serie unica en ontwierp het nieuwe servies dat op 09 juli bij het diner gebruikt werd).
 • Op 26 en 27 november 2016:  de tweede release in Castellvm Aqvae te Bloemendaal met 5 nieuwe kunstenaars (die ieder 3 edities voor Artvark maakten) en nieuw design. Hier zie je alle kunstenaars die Artvark nu vertegenwoordigt.
 • Juni 2016: Wil je een impressie van de kick-off van Artvark zien in juni 2016, klik dan hier. (met dank aan Yara InMedia)